Wild van Freek proefabonnement, stopt automatisch na 5 nummers

2
1018

Avontuur wacht op de echte ontdekkingsreizigers vanaf 7 jaar met Wild van Freek! Dit kinderblad zit boordevol boeiende weetjes over wilde dieren en de natuur, inclusief coole strips voor extra plezier.

Mis de kans niet en probeer Wild van Freek nu 5 maanden lang voor slechts €22,50. Met deze speciale aanbieding bespaar je maar liefst 5%! Een geweldige manier om de nieuwsgierigheid van jonge avonturiers te voeden en ze te laten genieten van de spannende wereld van de natuur.

2 REACTIES

  1. Ik kreeg een aanbieding voor 1 gratis tijdschrift en koos met de kortingscode GTVTLHPHN Eigen Huis en Interieur. Tot mijn teleurstelling heb ik die niet ontvangen. Graag zou ik die alsnog ontvangen of een verklaring waarom ik deze niet heb gekregen.

  2. Beste Liny,

    Het enige wat ik weet is dat Sanoma tijdschriften weggaf aan bestaande leden. Ik kan mij geen aanbieding voor de dag halen met 1 nummer van Eigen Huis en Tuin. Ik denk dat je hiervoor bij de desbetreffende tijdschrift moet zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here