Vtwonen aanbieding: 3 nummers voor €9

2
337

Op zoek naar wooninspiratie? Dan hebben we goed nieuws voor je! Neem nu een proefabonnement op vtwonen en ontvang 3 nummers van dit populaire woonblad voor €9. Het proefabonnement stopt automatisch na de 3 nummers, dus je zit nergens aan vast.

Met vtwonen krijg je een schat aan woontips, trends en inspiratie rechtstreeks in je brievenbus. Blader door prachtige interieurs, krijg een kijkje in droomhuizen en ontdek creatieve ideeën om je eigen huis om te toveren tot een stijlvolle oase. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor de woonkamer, slaapkamer, keuken of tuin, vtwonen biedt volop inspiratie voor elke ruimte in huis.

2 REACTIES

  1. Ik probeer het proefabonnement af te sluiten van 3 nummers voor € 9,00 maar dat lukt niet. Telkens krijg ik een langer abonnement. Graag uw reactie. Bedankt.

  2. Beste Ans,
    Sorry, de Kiosk (uitgeverij) heeft recent alle prijzen aangepast (en flink ook!). Wij lopen nog een beetje achter met het wijzigen van de tekst. Het is tegenwoordig voordeliger om een jaarabonnement af te sluiten, dan dit proefabonnement. Hopelijk komt de scherpe prijs snel terug!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here