VriendenLoterij VIP kaart aanvragen (gratis)

7
428

Als deelnemer van de VriendenLoterij kan je gratis de VriendenLoterij VIP kaart aanvragen. De VriendenLoterij VIP-KAART is een exclusieve kaart waarmee je als deelnemer van de VriendenLoterij gratis toegang krijgt tot diverse evenementen en attracties in Nederland.

Met deze kaart kun je bijvoorbeeld gratis naar musea en krijg je tot 50% korting bij dierentuinen, pretparken, festivals en andere evenementen. Ook krijg je vaak korting op bijvoorbeeld theater- en concertkaartjes.

Je kunt de VIP-KAART aanvragen als je deelnemer bent aan de VriendenLoterij en automatisch meespeelt met ten minste één lot. De kaart wordt dan jaarlijks automatisch verstrekt aan deelnemers die voldoen aan de voorwaarden. Klik hier voor de service (zoals aanvragen of wijzigingen aanbrengen).

Ben je benieuwd naar welke dierentuin, film, evenement of uitje jij kan deelnemen? Klik dan hier en bekijk het volledige aanbod. Ben je jouw VIP-kaart kwijt? Op deze pagina kan je een nieuwe aanvragen.

7 REACTIES

 1. Hallo,
  Mijn man en ik spelen op ons eigen ING nummer mee met de vriendenloterij. Helaas heeft mijn man nooit een kaart gehad, die hij wel erg graag wil hebben: G.Davelaar geb datum: 01-09-1950
  [knip]
  Helaas ben ik mijn kaart verloren en wil graag een nieuwe:
  [knip]
  [knip]

 2. Ik ben VERA en ik zou heel graag VIPKaart van de Vriendenloterij willen ontvangen. Zou ik de mogelijkheid eentje kunnen krijgen…… Heel hartelijk dank hiervoor/ Dan kan mijn KLEINKIND het goed van gebruiken.

 3. Ik begrijp hieruit dat u de pas wel heeft aangevraagd? Het kan zijn dat de pas in een andere brief verschijnt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here