Troskompas met gratis HEMA cadeaubon €10

12
7641

Neem nu een jaarabonnement op TrosKompas en ontvang daar een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10 bij. Het abonnement kost je eenmalig €49,95. De HEMA cadeaubon ontvang je in circa 2 à 3 weken na de betaling. Met deze aanbieding ontvang je dus wekelijks TrosKompas op de deurmat. Het blad staat boordevol tv- en filmtips. Daarnaast bieden zij het meest uitgebreide televisie overzicht van Nederland aan.

12 REACTIES

 1. Van die wuzzon.com heb ik helaas niks meer gehoord, dat voor de aanbieding van de TrosKompas met een 20 euro topbloemen kado, maar er is niet op gereageerd. Nu nog verder wachten dat er bij dat bedrijf wel gereageerd wordt, maar ze te mailen lukt niet. Anders ga ik maar over op die hema kadobon, maar ik wacht eerst af, want anders zit het hier straks zo met twee dezelfde gidsen op hetzelfde adres.

 2. Beste Durk,

  Ik heb uw vraag bij Wuzzon neergelegd. Ik ga er vanuit dat zij nu wel contact met u opnemen. Mocht u binnen 24 uur geen reactie krijgen, dan kunt u mij dit laten weten via info@aanbieding.nl.

 3. Als het goed is neemt Troskompas contact met u op. Dit hebben zij in ieder geval mij laten weten, dus nog veel plezier met de Troskompas!

 4. Heb de actie van Troskompas voor 26 weken en cadeaubon van Hema. Krijg echter nu een acceptgiro voor een abonnement. Ook geen Hema-bon ontvangen.

 5. Beste Thera,

  Troskompas kunt u op 2 manieren aanvragen. De eerste mogelijkheid is met acceptgiro en de 2e mogelijkheid is het laten afschrijven van uw rekening. In u geval
  heeft u gekozen voor acceptgiro. Na de betaling wordt de HEMA cadeaubon 4 tot max 6 weken daarna verstuurd. Het betreft verder 26 weken voor een tientje.

  Is dit voor u duidelijk? Anders kunt u mij bereiken via info @ aanbieding.nl.

 6. Hai met Friedie Verberne.ik ben lid geworden van Troskompas maar heb nog steeds niet de Hemabon van 10 euro

 7. Ook ik ben lid geworden voor 26 weken voor een tientje met Hema kadobon van 10euro.
  Tot op heden wel de gids maar niet de kadobon ontvangen.

 8. Dit vind ik een vreemd antwoord. Ik heb de troskompas aangeschaft tegen de toen geldende voorwaarden. Dus ook al zijn ze veranderd, daar heb ik niets mee van doen.

 9. Beste M. Klaren,

  Excuses! Zo is mijn reactie niet bedoeld. Echter is de aanbieding van Troskompas. Zij zijn ook de partij die de cadeaubonnen weggeven. Het is daarom sneller door rechtstreeks contact op te nemen met Troskompas ipv dat het via ons gaat. Ik wil het wel voor u uitzoeken, maar dan gaat dit wat langer duren. Ik verneem graag van u wat u wenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here