Troskompas met gratis HEMA cadeaubon €10

8
4033

Laat de Troskompas nu 52 weken op de deurmat vallen met maar liefst 50% korting én ontvang er een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10 bij. Met deze aanbieding lees je Troskompas dus het eerste halfjaar GRATIS!

8 REACTIES

 1. Van die wuzzon.com heb ik helaas niks meer gehoord, dat voor de aanbieding van de TrosKompas met een 20 euro topbloemen kado, maar er is niet op gereageerd. Nu nog verder wachten dat er bij dat bedrijf wel gereageerd wordt, maar ze te mailen lukt niet. Anders ga ik maar over op die hema kadobon, maar ik wacht eerst af, want anders zit het hier straks zo met twee dezelfde gidsen op hetzelfde adres.

 2. Beste Durk,

  Ik heb uw vraag bij Wuzzon neergelegd. Ik ga er vanuit dat zij nu wel contact met u opnemen. Mocht u binnen 24 uur geen reactie krijgen, dan kunt u mij dit laten weten via info@aanbieding.nl.

 3. Als het goed is neemt Troskompas contact met u op. Dit hebben zij in ieder geval mij laten weten, dus nog veel plezier met de Troskompas!

 4. Heb de actie van Troskompas voor 26 weken en cadeaubon van Hema. Krijg echter nu een acceptgiro voor een abonnement. Ook geen Hema-bon ontvangen.

 5. Beste Thera,

  Troskompas kunt u op 2 manieren aanvragen. De eerste mogelijkheid is met acceptgiro en de 2e mogelijkheid is het laten afschrijven van uw rekening. In u geval
  heeft u gekozen voor acceptgiro. Na de betaling wordt de HEMA cadeaubon 4 tot max 6 weken daarna verstuurd. Het betreft verder 26 weken voor een tientje.

  Is dit voor u duidelijk? Anders kunt u mij bereiken via info @ aanbieding.nl.

 6. Hai met Friedie Verberne.ik ben lid geworden van Troskompas maar heb nog steeds niet de Hemabon van 10 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here