Krijg tot 62% korting op NRC abonnementen

2
2391

Wil je graag NRC lezen? Dan kan je kiezen uit 4 bundels met een kortingen tot wel 62%! Zo ontvang je 16% korting op een compleet abonnement en 55% korting op de digitale krant. Liever alleen de zaterdagkrant? Ook dit is mogelijk. Kies je pakket en ontvang je korting. Enkel geldig voor nieuwe klanten.

2 REACTIES

  1. Min eerste aanmelding eindigde in alleen een digitaal abonnement, deze opgave is met een tweede aanmelding gecorrigeerd. Overigens is de aanmelding via kalenderschermen zeer moeilijk zo niet onmogelijk. Ik heb in het eerste datum vaak leeftijd en datum in gevuld, Dat bleek te gaan de aanmelding is gebaseerd opeen periode van 3 jaar voor Euro 7,96 per week. Bij eerdere pogingen voor aanmelding lukte niets, ook een hulp met meer computervaardigheid dan ik lukte het niet de aanmelding met goed resultaat afteronden
    Vriendelijke Groet,

    Jan IJsselstijn

  2. Hallo Jan,
    Het formulier kan inderdaad verwarrend zijn. U kiest in ieder geval eerst hoe u de krant wilt lezen (digitaal of op papier). Daarna kunt u kiezen wanneer u de krant wilt lezen en tot slot de periode. Het is makkelijker om het formulier te openen op uw computer of laptop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here