Top 10 sim only abonnementen

0
3890

Ben je op zoek naar een sim only abonnement, maar weet je nog niet welke provider je moet kiezen? Hopelijk kun je, na het lezen van dit artikel, je keuze maken. Wij zetten namelijk de 10 beste sim only providers voor je op een rijtje. Wij kijken dan voornamelijk naar de populariteit en flexibiliteit van de providers. Dus bekijk snel de top 10 sim only abonnementen van Nederland. Bekijk ook onze sim only aanbiedingen met hoge kortingen op belminuten, databundels en nog meer voordeel.

1BEN

BEN is een van de nieuwste providers in dit lijstje maar heeft de afgelopen jaren een sterke positie in de Nederlandse telecommunicatiemarkt weten te krijgen. Zo kennen we allemaal de “Hallo, ik ben Ben” van hun ijzersterke reclames. Met een een BEN sim only maak je gebruik van het T-Mobile netwerk. Het T-Mobile netwerk is een goed netwerk dat ook dit jaar (2017) is uitgeroepen tot het betrouwbaarste mobiele netwerk van Nederland. Ben geeft je veel keuzemogelijkheden in het samenstellen van je sim only abonnement. Kies voor een flexibel maandelijks opzegbaar abonnement of ga voor een scherper geprijsd abonnement die jaarlijks opzegbaar is. De sim only abonnementen van BEN behoren tot de goedkoopste in dit lijstje. Als student is BEN extra aantrekkelijk aangezien studenten geen aansluitkosten twv 14,95 betalen. Voor de reizigers onder ons is het goed om te weten dat T-Mobile het breedst gedragen netwerk binnen EU is van de Nederlands providers.

 • Scherp geprijsd
 • Flexibel
 • Geen ulimited abonnement

Stel je BEN sim only samen

2Odido (voorheen Tele2)

Odido is nieuwkomer op de markt met een eigen netwerk dat bijna volledig operationeel is. Voordeel van het nieuwe netwerk is dat het gelijk is begonnen met het mogelijk maken van een 4G-netwerk. Odido biedt maar liefst 97% landelijke 4G-dekking! Het meeste van alle providers. Odido biedt haar sim only gebruikers veel flexibiliteit en keuzemogelijkheden. Zo heb je de keuze uit een maandelijks of jaarlijks opzegbaar abonnement en vele mogelijkheden in data en bel/SMS gebruik. Een van de grootste pluspunten van Odido ten opzichte van haar concurrenten is de scherp geprijsde unlimited data sim only abonnementen. Met dit abonnement heb je in Nederland en binnen de EU unlimited datagebruik en unlimited bel/SMS voor €25,- per maand. Voor de groot data gebruikers een mooie deal; Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

 • Scherp geprijsd
 • Unlimited abonnement
 • Netwerk (iets) minder betrouwbaar in Nederland

Stel je Odido sim only samen

3Vodafone

Vodafone is één van de grootste op de Nederlandse telecommunicatiemarkt. Het netwerk van Vodafone is in Nederland en overige EU-landen ontzettend sterk en behoort tot één van de beste netwerken op dit vlak. Vodafone is een van de minst flexibele providers van dit lijstje. Zo heb je alleen de keuze uit een jaarlijks of tweejaarlijks opzegbaar sim only abonnement. Een groot pluspunt van Vodafone zijn de keuzemogelijkheden aan pakketten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld en op elkaar afgestemd. Mocht je precies weten wat je nodig hebt, dan kan je een goed aansluitend abonnement krijgen bij Vodafone zonder te veel te betalen. De prijzen van deze abonnementen liggen gemiddeld wel hoger dan providers als Tele2 of Ben. Ziggo klanten krijgen korting op een sim only abonnement waardoor ze wel voordeliger uit kunnen komen.

 • Sterk nationaal en internationaal netwerk
 • Zorgvuldig samengestelde abonnementen
 • Weinig flexibiliteit, geen unlimited

Stel je Vodafone sim only samen

4Simyo

Simyo is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland door de consumentenbond. Met een sim only van Simyo maak je gebruik van het KPN-netwerk. Dit netwerk is betrouwbaar en heeft een groot bereik in Nederland en de overige EU-landen. Stel je eigen sim only abonnement samen die voldoet aan jouw verbruik. Maak daar in de keuze voor een maandelijks of jaarlijks opzegbaar abonnement. Bij Simyo kan je ook een jaarlijks abonnement maandelijks wijzigen, zodat je alleen betaald voor wat je gebruikt. Wel zo eerlijk! De abonnement zijn daarbij ook nog eens scherp geprijsd. Een nadeel is wel dat 8 GB datagebruik per maand het meeste is dat gekozen kan worden voor in een abonnement. Voor onze grootgebruikers die hierover heen gaan is Simyo helaas geen optie.

 • Via het betrouwbare KPN netwerk
 • Scherp geprijsd
 • Aanpasbare bundels
 • 8 GB is de limiet

Stel je Simyo sim only samen

5Simpel

Met sim only van Simpel maak je gebruik van het betrouwbare en snelle T-Mobile netwerk. Het verschil met BEN zit in de flexibiliteit en de prijs. Bij Simpel heb je de keuze uit een jaarlijks of tweejaarlijks opzegbaar abonnement en is daarmee minder flexibel dan BEN. Voor flexibiliteit betaal je altijd een prijs als het gaat om abonnementen, vandaar dat de kosten van een Simpel sim only lager liggen dan die van BEN. Als je precies weet wat je wil en geen behoefte hebt aan flexibiliteit dan zit je beter bij Simpel dan bij BEN.

 • Scherp geprijsd
 • Via het betrouwbare T-Mobile netwerk
 • Geen ulimited abonnement

Stel je SIMPEL sim only samen

6KPN

Maak met een sim only van KPN gebruik van haar sterke en betrouwbare netwerk. Met een sim only van KPN heb je keuze uit jaarlijkse of tweejaarlijkse abonnementen. Op het gebied van gebruik heb je keuze uit slechts 6 abonnementen. Dit is beduidend minder flexibel dan Simyo die ook gebruik maakt van het sterke KPN-netwerk. Wel kan je bij KPN terecht voor een abonnement als je meer dan 8 GB data nodig hebt. De abonnement mogelijkheden van KPN verschillen onderling erg veel van elkaar met als gevolg dat als je net boven een abonnement zit qua gebruik, je direct naar een veel duurder abonnement gaat.

 • Via het betrouwbare KPN netwerk
 • Abonnementen voor grootgebruikers
 • Geen unlimited, niet flexibel

Stel je KPN sim only samen

7T-Mobile

Met een sim only van T-Mobile maak je gebruik van het sterkste providers netwerk in Nederland. Het netwerk van T-Mobile komt als beste uit de test op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid. Ook de aanbieders Simpel en Ben maken gebruik van het T-Mobile netwerk. T-Mobile biedt echter als enige van deze providers een unlimited data abonnement aan. In vergelijking met Tele2 liggen de kosten van dit abonnement wel ongeveer €10,- hoger, maar dan maak je wel gebruik van het beste netwerk. T-Mobile biedt alleen eenjarige of tweejarige abonnementen aan. Hierin is het dus minder flexibel dan Ben. Kijkend naar de andere providers in dit lijstje liggen de abonnementskosten van T-Mobile gemiddeld gezien hoger dan bij de rest. Kies je voor T-Mobile dan kies je voor kwaliteit.

 • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 • Unlimited abonnement
 • T-Mobile Samen geeft je extra korting
 • Relatief duur en weinig flexibel

Stel je T-Mobile sim only samen

8Youfone

Met een Youfone sim only maak je gebruik van het KPN netwerk. Bij Youfone kan je je eigen abonnement samenstellen naar gebruiksbehoeften. Je krijgt hierin veel mogelijkheden. Je kan daarbij kiezen voor een flexibel maandelijks opzegbaar abonnement of een scherper geprijsd tweejaarlijks abonnement. Hierin is Youfone redelijk vergelijkbaar met Simyo en meer flexibel dan KPN zelf. Youfone biedt meer mogelijkheden voor groot data gebruikers dan Simyo. Het prijsverschil is klein tussen Youfone en Simyo. Dat maakt dat het verschil tussen Simyo en Youfone alleen in de groot data gebruikers zit.

 • Betrouwbaar en sterk KPN netwerk
 • Flexibel en voordelig
 • Geen ulimited abonnement

Stel je Youfone sim only samen

9Lebara

Lebara is een veel gebruikte sim only die vooral gebruikt wordt voor telefoongesprekken naar het buitenland. Zij bieden geen eigen netwerk aan, maar maken in Nederland gebruik van het netwerk van KPN. Bij Lebara kan je kiezen tussen een prepaid simkaart of een sim only abonnement van 1 of 24 maanden. Je kan zelf kiezen tussen nationaal of internationaal bellen. Moet jij vaak telefoongesprekken voeren naar het buitenland? Dan is Lebara wat voor jou!

 • Extra optie bellen naar 44 landen
 • Betrouwbaar en sterk KPN netwerk
 • Geen unlimited databundel

Stel je Lebara sim only samen

10Lycamobile

Lycamobile is voor velen wellicht onbekend. Lycamobile is een grote internationale telecommunicatie provider die ook sim only abonnementen aanbiedt in Nederland. Lycamobile is een van de meest scherp geprijsde providers van dit lijstje. Voor slecht €17,50 per maand heb je een unlimited data en unlimited bel/SMS abonnement. Groot voordeel van deze provider is dat je goedkoop internationale belletjes kan plegen in vergelijking met de andere providers van dit lijstje. Nadeel is dat de provider geen aanspreekpunten heeft in Nederland zoals de andere providers.

 • Scherp geprijsd
 • Unlimited abonnement
 • Geen fysiek aanspreekpunt in Nederland

Stel je Lycamobile sim only samen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here