Top 10 noise-cancelling koptelefoons

0
2197

Na de introductie van bluetooth in de wereld van koptelefoons is er nu een nieuwe revolutie gaande. Steeds meer merken presenteren één of meerdere noise-cancelling koptelefoons. Met digitale technieken wordt omgevingsgeluid gedempt bij deze apparaten. Perfect voor in de trein, het vliegtuig of op een druk kantoor. Omdat noise-cancelling koptelefoons steeds meer verkocht worden hebben wij een top 10 noise-cancelling koptelefoons voor je samengesteld. Ben je op zoek naar een aanbieding? Neem dan een kijkje tussen de koptelefoon aanbiedingen.

1Sony WH-1000XM3

Zonder twijfel is de Sony WH-1000XM3 het paradepaardje van Sony. De comfortabele over-ear koptelefoon is in staat om het omgevingsgeluid volledig buiten de deur te houden. Tegelijk is er een functie waardoor je alles om je heen juist beter gaat horen. Handig wanneer je bijvoorbeeld even een vraag wil stellen aan een stewardess in het vliegtuig. De accu gaat tot 38 uur mee. Ideaal is de quick charge functie. Na tien minuten laden kun je direct weer 5 uur luisteren. Waren we bijna het belangrijkste vergeten: de Sony WH-1000XM3 levert echt waanzinnige geluidskwaliteit.

Sony WH-1000XM3 vergelijken
 

2JBL E65BTNC

De JBL E65BTNC heeft een kenmerkend en hip JBL design, dat verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Dit betaalbare model zit lekker en heeft een batterij die tot 24 uur mee kan gaan. De actieve noise-cancelling functie zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van muziek, zonder overlast van je omgeving. De JBL E65BTNC heeft een ergonomisch ontwerp dat is afgewerkt met comfortabele stoffen. Er zitten daarnaast bedieningsknoppen op de oorschelpen voor het aansturen van je muziek.

JBL E65BTNC vergelijken

3Sony WH-CH700N

De Sony WH-CH700N is een uitstekende noise-cancelling koptelefoon die je voor een zeer acceptabele prijs kunt kopen. De koptelefoon beschikt onder meer over DSEE. Dit is een techniek van Sony waarmee geluidsbronnen worden opgewaardeerd, waardoor je geen detail hoeft te missen. De oorschelpen kunnen ‘plat’ neergelegd worden, waardoor de koptelefoon compact wordt en makkelijk op te bergen is. Dankzij de ingebouwde noise-cancelling functie luister je in alle rust naar muziek. Natuurlijk kan de noise-cancelling ook uitgezet worden. De batterij gaat tot maximaal 35 uur mee.

Sony WH-CH700N vergelijken

4Sennheiser Momentum 2.0

Voor de liefhebbers van luxe is de Sennheiser Momentum 2.0 Wireless een perfecte koptelefoon. Dit model is gemaakt van roestvrij staal en leer. Daardoor zit de koptelefoon echt heerlijk. En uiteraard is het materiaal bijzonder duurzaam. HD aptX codec zorgt ervoor dat er geen kwaliteitsverlies is bij het luisteren via bluetooth. Sennheiser noemt zijn noise-cancelling functie NoiseGard. Je bent daarmee verzekerd van een ongestoorde luisterervaring, ook wanneer je in een vol vliegtuig zit.

Sennheiser Momentum 2.0 vergelijken

5Bose QuietComfort 35 II

Bose is een pionier op het gebied van noise-cancelling. Een koptelefoon van dit premium merk mag dan ook niet ontbreken in de top 10. Dit model is te bedienen met de stem via Google Assistant. Via de Bose Connect app kan eenvoudig de sterkte van de noise-cancelling ingesteld worden. Ook heeft de over-ear koptelefoon een uitstekende pasvorm. Tel daarbij de uitstekende geluidskwaliteit op en je hebt een hoogwaardige koptelefoon.

Bose QuietComfort 35 II vergelijken

6Beats Studio3 Wireless

De Beats Studio3 analyseert continu het omgevingsgeluid met zijn Pure ANC functie. Op basis daarvan wordt het geluid aangepast zodat je altijd optimaal van muziek geniet. Met noise-cancelling ingeschakeld gaat de batterij tot 22 uur mee. Schakel je de ruisonderdrukking uit, dan kun je tot wel 40 uur luisteren. Natuurlijk heeft de Beats Studio3 een kenmerkend design dat je ook terugziet bij andere modellen van dit populaire merk. Dit model wordt in meerdere kleurcombinaties geproduceerd.

Beats Studio3 vergelijken

7Sennheiser HD 4.50BTNC

Het design is misschien wat simpel en saai. Maar de Sennheiser HD 4.50BTNC is wel een uitstekende over-ear koptelefoon met noise-cancelling. Er is aptX codec ingebouwd om kwaliteitsverlies maximaal te beperken bij bluetooth streaming. De 32 mm drivers zorgen voor een aangename luisterervaring. Met noise-cancelling ingeschakeld gaat de batterij tot 19 uur mee. Het design is, zoals gezegd, niet heel indrukwekkend. Maar gelukkig zit de koptelefoon wel heerlijk.

Sennheiser HD 4.50 BTNC vergelijken

8JBL Everest Elite 750

De JBL Everest Elite 750 behoort tot de beste koptelefoons van JBL. De koptelefoon is bijzonder geschikt wanneer je vaak onderweg bent. Schakel noise-cancelling in en je hebt geen last meer van andere mensen in de trein of het vliegtuig. Met noise-cancelling ingeschakeld gaat de batterij tot 15 uur mee. Daarnaast is er de JBL Headphones app waarmee je diverse instellingen zelf kunt veranderen. Dit model wordt geleverd met een premium draagtuig.

JBL Everest Elite 750 vergelijken

9Sennheiser PXC 550 Wireless

De Sennheiser PXC 550 Wireless heeft een luxe design dat perfect aansluit bij de zakelijke reiziger. Met twee tikken op de koptelefoon kun je de noise-cancelling razendsnel uitschakelen. Perfect wanneer je even een gesprek moet voeren, zonder de koptelefoon af te hoeven zetten. Sennheiser heeft bij de ontwikkeling van dit model honderden oren opgemeten en zo de ideale vorm ontwikkeld. Daardoor profiteer je van optimaal comfort met deze over-ear koptelefoon.

Sennheiser PXC 550 vergelijken

10JBL Tune 600BTNC

In tegenstelling tot de andere koptelefoons in deze lijst is de JBL Tune 600BT NC een on-ear koptelefoon. De oorschelpen vallen dus op de oren, en niet erover. Ondanks zijn relatief lage prijs is dit bluetooth model wel voorzien van noise-cancelling. Deze functie kun je tot 12 uur gebruiken, voordat de batterij opgeladen moet worden. JBL Pure Bass zorgt voor helder en krachtig geluid waarmee jouw favoriete muziek heerlijk klinkt. Er bestaan meerdere kleurvarianten van de JBL Tune 600BTNC.

JBL Tune 600NTNC vergelijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here