Telegraaf cadeau geven

2
1989

Wil je iemand verrassen met een abonnement op De Telegraaf? Dat kan dit met deze aanbieding. Houd er rekening mee dat je het e-mailadres, telefoonnummer en IBAN van jezelf gebruikt. De adresgegevens van degene die het ontvangt. De Telegraaf biedt (tot nu toe) geen cadeau-abonnement aan. Verder kan je onderaan de pagina je aanbieding wijzigen naar 1, 2 of zelfs 3 jaar. Je kan kiezen uit fysiek, digitaal of weekend.

2 REACTIES

  1. Ik wil aan mijn zieke zwager een abonnement op de Telegraaf cadeau doen. Voor 2 maanden, want 1 jaar gaat hij niet halen. iK nergens hoe ik dit moet doen. Wel 1 maand voor 24,50, maar dat is misschien te kort. Kunt u mij adviseren.
    Zelf ben ik ook abonnee

  2. Beste Lucia,

    Helaas is dat niet mogelijk bij De Telegraaf. Het kortstlopende abonnement betreft 1 jaar, maar gezien uw situatie kan De Telegraaf misschien een uitzondering maken. U kunt dit beter aan de klantenservice vragen. Wij van Aanbieding.nl kunnen weinig aan de aanbiedingen veranderen. Veel sterkte de komende tijd! Contact kan via: https://www.telegraaf.nl/contact

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here