Telegraaf cadeau geven

2
2453

Wil je iemand verrassen met een abonnement op De Telegraaf? Dat kan dit met deze aanbieding. Houd er rekening mee dat je het e-mailadres, telefoonnummer en IBAN van jezelf gebruikt. De adresgegevens van degene die het ontvangt. De Telegraaf biedt (tot nu toe) geen cadeau-abonnement aan. Verder kan je onderaan de pagina je aanbieding wijzigen naar 1, 2 of zelfs 3 jaar. Je kan kiezen uit fysiek, digitaal of weekend.

2 REACTIES

  1. Ik wil aan mijn zieke zwager een abonnement op de Telegraaf cadeau doen. Voor 2 maanden, want 1 jaar gaat hij niet halen. iK nergens hoe ik dit moet doen. Wel 1 maand voor 24,50, maar dat is misschien te kort. Kunt u mij adviseren.
    Zelf ben ik ook abonnee

  2. Beste Lucia,

    Helaas is dat niet mogelijk bij De Telegraaf. Het kortstlopende abonnement betreft 1 jaar, maar gezien uw situatie kan De Telegraaf misschien een uitzondering maken. U kunt dit beter aan de klantenservice vragen. Wij van Aanbieding.nl kunnen weinig aan de aanbiedingen veranderen. Veel sterkte de komende tijd! Contact kan via deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here