Solcon glasvezel inclusief 2 wifi-versterkers (wifi 6)

0
202

Bij het afsluiten van een nieuw Solcon abonnement kun je nu profiteren van een fantastische deal: je ontvangt 2 WiFi versterkers ter waarde van €179,90 helemaal gratis. Bovendien krijg je de nieuwste WiFi 6-technologie.

Deze WiFi versterkers zijn ontworpen om de dekking en prestaties van je draadloze netwerk te verbeteren, zodat je overal in huis kunt genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding, zelfs op plekken waar het signaal normaal gesproken zwakker is.

Met WiFi 6 krijg je toegang tot de nieuwste draadloze technologie, waardoor hogere snelheden en een betere connectiviteit mogelijk zijn. Dit betekent dat je moeiteloos kunt streamen, gamen en browsen met meerdere apparaten tegelijk, zonder vertraging.

Deze aanbieding maakt het afsluiten van een nieuw Solcon abonnement nog aantrekkelijker, omdat je niet alleen kunt genieten van een betrouwbaar internet, maar ook gratis WiFi versterkers en de voordelen van WiFi 6 ontvangt. Profiteer van deze kans voor een verbeterde internetervaring in je huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here