Philips Airfryer XL aanbieding (HD9240/90)

2
3464

Wil je ook in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel serveren? Het kan met de Philips Airfryer XL. Doordat je geen olie hoeft te gebruiken zijn alle gerechten ook nog eens erg gezond. Dus wil je er één aanschaffen? Dan doe je er goed aan om hieronder de prijzen te vergelijken voor de Philips Airfryer XL HD9240/90. En voor een aanbieding ben je bij ons ook aan het juiste adres!

2 REACTIES

  1. Beste mensen .Ik heb vorige week een airfryer gekocht bij de Blokker de philips xl hd9248/90 en zou je e20’00 terug krijgen via de site .Maar ik kan dat nergens vinden hoe ik het terug kan krijgen.Nopend dat u mij kan helpen.Bij voorbaat dank

  2. Beste,

    Ik heb het even voor je opgezocht, maar cashbacks lopen altijd via het merk zelf. In jouw geval is dat Philips. En ik denk dat het dus om deze actie gaat:

    Mocht je nog vragen hebben, dan zie ik die graag tegemoet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here