Heel veel internet & tv pakketten aanbiedingen

0
386

De providers van internet & tv-pakketten zijn flink aan het stunten. Zo krijgen nieuwe klanten geweldige cadeaus en profiteren ze van exclusieve kortingen bij hun overstap. Het loont daarom nu om je internet en tv pakket te vergelijken bij bijvoorbeeld de Breedbandwinkel. Om een indruk te geven wat er nu speelt, hebben wij hieronder een kleine overzicht gemaakt van de beste aanbiedingen op dit moment. Dit is echter een selectie van alle alles-in-1 aanbiedingen.

KPN aanbieding

KPN komt niet alleen met een geweldige deal voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten! Zo hebben zij recent alle producten aangepast. Het 50 Mbit internetpakket is komen te vervallen en de andere pakketten hebben een prijsverlaging ontvangen. Ben je echter wel een nieuwe klant? Dan kan je kiezen voor een gratis Philips televisie, 6 maanden korting of 2 Wifi-punten. Het cadeau aanbod veranderd regelmatig, maar interessant is het zeker. Vooral als je voor glasvezel kiest. Bekijk hier het aanbod.

Ziggo aanbieding

Wij denken dat Ziggo veel last heeft van het sterke glasvezel netwerk van KPN. Daarom stunten zij de laatste maand ook flink met cadeaus en kortingen. Zo krijg je tot wel 12 maanden lang 50% korting op je abonnement. Ook is het mogelijk om een televisie uit te zoeken van 43″, 55″ en zelfs 65″ inch. Ben je nog geen klant? Dan kan je van vele extraatjes profiteren. Bekijk hier het aanbod.

T-Mobile Thuis aanbieding

Als je wilt genieten van glasvezel internet, maar je wilt geen KPN? Dan kies je natuurlijk voor T-Mobile. Zij leveren snelheden tot wel 1 GB tegen een veel gunstiger prijs. Ben je nieuwe klant? Dan ontvang je zelfs internet en tv voor slechts €30 per maand (voor 6 maanden), betaal je geen aansluitkosten en is in veel gevallen de installatie gratis. Bekijk hier het aanbod.

Youfone glasvezel & tv

Youfone biedt de laagste prijs aan voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Zo kost een internet en tv pakket je nu slechts €23 per maand voor de eerste 6 maanden. Echter na de actieperiode blijven zij goedkoop en betaal je minder dan vergelijkbare partijen. Zo krijg je internet met 1 gbps en tv al voor €52 per maand. Je kan natuurlijk ook voor minder internet kiezen en minder betalen. Bekijk hier aanbod.

Budget Thuis

Ook bij Budget Thuis kan je nu terecht voor glasvezel internet met snelheden tot 1 gbps. Zij maken gebruik van het KPN netwerk, maar je betaalt wel drastisch minder. Zeker als je nieuwe klant bent. Zo krijg je 6 maanden lang 50% korting of kan je een gratis cadeau uitzoeken zoals een Samsung tablet! Bekijk hier het aanbod.

Hierboven vind je een selectie van populaire internet en tv pakketten. Ben je benieuwd naar meer aanbiedingen? Neem dan ook een kijkje tussen onze complete alles-in-1 pakketten. Hier vind je bijvoorbeeld ook aanbiedingen van Caiway, Solcon, Delta en Online.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here