Onterechte boete ontvangen? Voor €12,99 kan je bezwaar maken

0
73

Heb je een onterechte boete ontvangen en wil je bezwaar maken? Bij Boete.nu bieden zij je graag de diensten aan. Voor slechts €12,99 nemen zij alles uit handen en zorgen zij ervoor dat je bezwaar wordt behandeld. Zij sturen je de uitspraak van de Officier van Justitie per e-mail en als dat nodig is, stellen zij kosteloos beroep in bij de kantonrechter.

We begrijpen dat het ontvangen van een boete frustrerend kan zijn, vooral als je het gevoel hebt dat deze onterecht is. Het professionele team van Boete.nu staat voor je klaar om je te helpen bij het indienen van een bezwaar en het verdedigen van jouw zaak. Zij hebben ervaring met verschillende soorten verkeersovertredingen en andere soorten boetes.

Het enige wat je hoeft te doen, is de nodige informatie te verstrekken en zij zullen het bezwaar namens jou indienen. Zij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de voortgang van je zaak en sturen je de uitspraak van de Officier van Justitie zodra deze beschikbaar is. Als het nodig is om verdere stappen te ondernemen, zoals het instellen van beroep bij de kantonrechter, doen zij dit zonder extra kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here