Mamma Mia The Party aanbieding

0
73

Duik in de magische wereld van Mamma Mia The Party in het prachtige Venue in Rotterdam! Deze onvergetelijke ervaring omvat niet alleen de betoverende musical maar ook een heerlijk 4-gangendiner en een spetterende afterparty. Het is een allesomvattend pakket dat je circa 4 uur lang onderdompelt in muziek, smaak en feestvreugde.

Vanwege het overweldigende succes is de show verlengd en kun je genieten van deze unieke belevenis van 18 september tot en met januari 2025. Een primeur voor Nederland, met Rotterdam als stralende gastheer voor dit spektakel.

Bij aankomst word je verwelkomd met een sprankelend welkomstdrankje om de feeststemming meteen in gang te zetten. Vervolgens word je getrakteerd op een culinair festijn met een uitgebreid 4-gangendiner, waardoor je smaakpapillen evenzeer in de schijnwerpers staan als de muziek op het podium.

De diner- en showtijd bedragen ongeveer 3 uur en 45 minuten, maar het feest is nog lang niet voorbij! Na de voorstelling barst het dansspektakel los op de afterparty, waar je kunt blijven dansen en genieten van de opzwepende sfeer.

Mis deze kans niet om Mamma Mia The Party te ervaren, een onvergetelijk avondvullend programma dat muziek, diner en dans samenbrengt voor een magische avond in Rotterdam. Boek nu via deze speciale aanbieding en maak je klaar voor een avond vol plezier en spektakel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here