Libelle proefabonnement, stopt automatisch

4
3040

Neem nu een proefabonnement op Libelle en ontvang 4 nummers voor slechts €4. Libelle is leuk om te krijgen en om te geven. Na 4 nummers stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Wil je een ander abonnement? Bekijk alle Libelle proefabonnementen. Libelle wordt wekelijks thuisbezorgd. Met deze actie gaat het dus om 4 weken voor 4 euro.

4 REACTIES

 1. Geachte mevrouw, geachte heer,

  Ik ben geabonneerd op Libelle maar nummer 9 , 14 tot en met 20 februari 2020, heb ik (nog) niet ontvangen. Graag alsnog svp.

  GMG Heyligers-van Baar Zonnehof 11 5721 AZ Asten

 2. Beste GMG,

  Begrijp ik dat u al lid bent van Libelle? In zo’n geval kunt u beter rechtstreeks contact opnemen met Libelle. Zij kunnen
  u helpen met dit probleem. Indien u Libelle net hebt aangevraagd, maar nog geen bevestiging heeft ontvangen, dan kan ik
  dit voor u navragen. Bekijk in alle gevallen in ieder geval uw spamfolder.

  mvg,
  Harry namens Aanbieding.nl

 3. Let even op bij de aanbieding van Libelle, deze proefnummers stoppen NIET automatisch. Dit bevestigde net een medewerker van de klantenservice. Ze vroegen zelfs om een bewijs….staat letterlijk bij de aanbieding ook op deze website dat eea automatisch stopt. Misschien even aanpassen, niet netjes van Libelle om dwaling toe te passen.

 4. Hallo Richard,

  Het proefabonnement van 6 nummers voor €10 stopt wel degelijk automatisch. Als u op de textlink ‘Bekijk alle Libelle proefabonnementen’ hebt geklikt, dan komt u inderdaad bij abonnementen terecht die niet automatisch stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here