Leeuwarder Courant 4 weken Weekend + Digitaal voor €9,95

0
219

Profiteer nu van een geweldige aanbieding van de Leeuwarder Courant! Je kunt 4 weken lang genieten van de Weekendkrant in combinatie met de Digitale krant voor slechts €9,95. En het beste nieuws is dat het abonnement automatisch stopt!

Met de Weekend + Digitale krant van de Leeuwarder Courant ontvang je de krant op papier gedurende het weekend en heb je tevens toegang tot de digitale versie op je tablet, smartphone of computer. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, boeiende artikelen, achtergrondverhalen en interessante reportages.

Of je nu graag de krant leest op papier of de voorkeur geeft aan het gemak van digitaal, met deze aanbieding kun je beide opties ervaren. De Weekendkrant biedt uitgebreide verslaggeving en verdieping op diverse onderwerpen, terwijl de Digitale krant je de mogelijkheid geeft om altijd en overal het laatste nieuws te lezen.

Wacht niet langer! Bezoek de website van de Leeuwarder Courant en profiteer van deze speciale aanbieding. Voor slechts €9,95 ontvang je 4 weken lang de Weekend + Digitale krant. Geniet van het lezen van de Leeuwarder Courant en blijf goed geïnformeerd over wat er speelt in jouw regio. Mis deze kans niet en abonneer je vandaag nog!

Deze campagne stopt binnenkort. Zodra de campagne weer begint laten wij het weten. Bekijk hier het overzicht van Leeuwarder Courant aanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here