Leeuwarder Courant 4 weken compleet voor €14,95

0
194

Mis deze geweldige kans niet! Nu kun je 4 weken lang genieten van de complete ervaring van de Leeuwarder Courant voor slechts €14,95. Dit abonnement omvat de papieren krant, de weekendkrant én de digitale krant. En het beste nieuws is dat het abonnement automatisch stopt!

Met het complete abonnement van de Leeuwarder Courant ontvang je de papieren krant op doordeweekse dagen, de weekendkrant op zaterdag en heb je tevens toegang tot de digitale versie op je tablet, smartphone of computer. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, boeiende artikelen, achtergrondverhalen en interessante reportages.

Of je nu graag de krant leest op papier of de voorkeur geeft aan het gemak van digitaal, met dit abonnement krijg je het beste van beide werelden. Je kunt ontspannen met de papieren krant op je favoriete plekje en tegelijkertijd genieten van de digitale krant, waar je ook bent.

Deze campagne stopt binnenkort.Zodra de campagne weer begint laten wij het weten. Bekijk hier het overzicht van Leeuwarder Courant aanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here