Gratis tijdschrift naar keuze voor abonnees

3
447

Heb jij al twee of meer abonnementen bij Sanoma? Dan kan je dit keer een gratis tijdschrift aanvragen. Je ontvangt het tijdschrift vervolgens zolang je aan de voorwaarden voldoet. Dit betekent als je twee abonnementen blijft houden, dat je jouw derde abonnement ook blijft ontvangen. Je hebt keuze uit 21 verschillende nummers.

3 REACTIES

  1. IK KOM IN AANMERKING VOOR GRATIS BOOKMAGAZINE MAAR SITE REAGEERT NIET .
    IK HEB LANDLEVEN EN LIBELLE ABONNEMENT.
    CHRISTEL HULSMANN RHOON

  2. Ook wij kom in aanmerking voor een gratis abonnement. Hebben twee abonnementen en hebben recht op een derde, zo stond in onze brief. Maar als je dan inlogt rijg je een pagina 404. Pagina niet gevonden. Als goedmakertje kan je naar een pagina gaan waar je gaat betalen. Jammer dit.

  3. Hallo Henk en Christel,
    Dit is misschien een actie van Sanoma zelf? Wij van Aanbieding.nl hebben deze aanbiedingen gekregen waarbij je 2 abonnementen voor de prijs van 1 kunt krijgen. Ik ben niet op de hoogte van een derde abonnement. Ik kan mij wel herinneren dat er in het verleden Sanoma een derde abonnement weggaf als je al 2 abonnementen had. Dat was toen een tijdelijke actie. Dat staat los van deze aanbieding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here