Gratis Epilepsie basisset met kaartjes

0
41

Als epilepsie een rol speelt in jouw leven of in het leven van iemand die je kent, bieden we nu de mogelijkheid om een uitgebreide Epilepsie basisset aan te vragen. Deze set is ontworpen om ondersteuning te bieden en bevat twee Eerste Hulp bij Epilepsie kaartjes, waarmee je snel essentiële informatie kunt delen in geval van een aanval.

Daarnaast bevat de set een ‘Ik heb epilepsie’ kaartje met belangrijke informatie die van pas kan komen in verschillende situaties. Dit kaartje helpt anderen om te begrijpen wat epilepsie inhoudt en hoe ze kunnen helpen als dat nodig is.

Om een overzicht te behouden en patronen te herkennen, hebben we ook een handige aanvalskalender toegevoegd. Dit kan waardevol zijn bij het bespreken van de aandoening met zorgverleners en het optimaliseren van de zorg.

Deze basisset is gratis beschikbaar, want we geloven dat het essentieel is om de juiste middelen te hebben om met epilepsie om te gaan. Aarzel niet om de set aan te vragen en zo goed voorbereid te zijn op eventuele situaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here