1 REACTIE

  1. Ik snap het niet!!!!!!!
    Al meer dan 45 jaar ben ik lid van de margriet op naam van de heer F. Erenst. Enkele jaren geleden kreeg ik een heel mooi aanbod voor extra (gratis) kwartaal uitgaven van margriet omdat wij al zo lang abonnee waren. Helaas bleek dit niet gratis en toen ik hierop reageerde is mijn abonnement door JULLIE opgezegd. GEEN cadeau of wat ook. Door deze fout was mijn abonnement opgezegd/overgezet en er was niets meer aan te doen en kreeg ik zomaar een nieuw abonneenummer op naam van O. Erenst.
    Het argument/smoes was dat deze actie door een reclame bureau werd verzorgd.
    Vandaag kreeg mijn man weer een heel mooi aanbod. 1 jaar voor maar 17.50 per maand EN en Cacharel-set cadeau. Doe mij een plezier en komop met je cadeau. En GEEEEEEEEEEN extra of nieuw abonnement, laat dat duidelijk zijn.
    Met vriendelijke groet Olga Erenst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here