Gratis Bol.com cadeaukaart €75 + blijvende korting van 25%

11
837

Nieuwe klanten van Lebara krijgen een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €75 bij het afsluiten van een sim only. Daarnaast ontvangen zij ook een blijvende korting van 25% korting op hun sim only abonnement. De korting is geldig zolang het contract loopt. Zij maken daarbij gebruik van het beste netwerk van Nederland (KPN) en zeer scherpe tarieven. Bespaar nu ook op je belkosten en kies voor een voordelige sim only van Lebara.

 • Gratis Bol.com cadeaukaart €60 t.w.v. €75!
 • 25% korting zolang je contract loopt
 • Gratis aansluiting t.w.v. €15
 • Niet tevreden? Geld terug!

11 REACTIES

 1. Hallo .Mijn vrouw heeft op 1januari 2023 een SimOnly abonnement afgesloten en heeft haar tweede termijn betaald. Dus zouden wij graag de beloofde Bol.com bon van €60,00 willen ontvangen.
  Vriendelijke groeten,
  E:mail xxxx

 2. Beste,
  Als het goed is krijgt u binnen enkele dagen een e-mail met de vervolgstappen (controleer ook uw spamfolder) van Lebara. In ieder geval loopt de actie via claimjecadeau.nl.

 3. Let op: de cadeaubon dien je zelf aan te vragen! Dit gaat niet automatisch. Nadat je je tweede factuur hebt betaald (ongeveer anderhalve maand nadat je je simkaart bent gaan gebruiken) kun je je Bol.com cadeaubon claimen op claimjecadeau.nl onder het kopje: Ontdek | Lebara.

 4. andaag dinsdag 28 maart en we hebben nog niets ontvangen.
  A.L.Spoor de Bruin.

 5. 1. De Corendon reischeque ontvangt u binnen 2 dagen per e-mail.
  2. De Bol.com cadeaukaart ontvangt na uw 2e factuurbetaling
  3. Heeft u wel een 2-jarig abonnement afgesloten?

  Indien bovenstaande van toepassing zijn, dan hoort u de Bol.com cadeaukaart al te hebben gehad. Ik verneem graag van u.

 6. Ik heb ook een nieuw abonnement afgesloten voor 2 jaar en ik zou ook na dat ik mijn eerste factuur betaald had een kadobon krijgen van bol.com van €60 maar wanneer krijg ik die?????

 7. Beste Jules,
  De cadeaubon wordt bij de 2e factuur verstuurd en niet de 1e. Staat ook vermeld op de actiepagina.

 8. De cadeaubon dien je zelf aan te vragen. Dit gaat niet automatisch! Onderstaande tekst staat op de actiepagina bij het kiezen van een sim only.

  Stap 1
  Bestel hier je Sim Only abonnement
  Kies je voor een 24 maanden abonnement, dan heb je recht op een Bol.com cadeaubon van €60,-.
  Binnen 2 werkdagen ontvang je je simkaart in huis en ontvang je je eerste factuur (voor de eerste maand en eventuele eenmalige kosten).

  Stap 2
  Claim je Bol.com cadeaubon
  Nadat je je tweede factuur hebt betaald (ongeveer anderhalve maand nadat je je simkaart bent gaan gebruiken) kun je je Bol.com cadeaubon claimen op claimjecadeau.nl onder het kopje: Ontdek | Lebara.

  Stap 3
  Ontvang je bol.com cadeaubon
  Na controle van je gegevens ontvang je binnen vijf weken je Bol.com cadeaubon per post thuisgestuurd.

 9. Ook ik heb een abonnement afgesloten en zou een cadeau kaart ontvangen. Eerst sturen ze de verkeerde kaart op (met een lager bedrag), vervolgens telefonisch niet te bereiken en op mails nauwelijks tot niet.

  Uiteindelijk kaart retour gestuurd, ze claimen niet ontvangen te hebben en heb nou helemaal niks. En het bedrijf doet ook verder niks, lekker makkelijk….

 10. Beste Familie de Vries,

  Wat vervelend zeg. Aangezien u een verkeerde cadeaukaart hebt ontvangen, gok ik dat u een verkeerdere aanvraag heeft gedaan. Op de website van Claimjecadeau dien je namelijk op de titel Ontdek | Lebara te klikken.
  Contact verloopt echter via Lebara, maar als zij je niet goed kunnen helpen zit ik nog te denken om Claimjecadeau te benaderen (tel/e-mail). Probeer zoveel mogelijk informatie al te verzamelen voor het oplossen van dit probleem. Contactgegevens van Claimjecadeu zijn: maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur beschikbaar op nummer 020-2205241.Je kunt ook een mail sturen naar info@claimjecadeau.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here