10 REACTIES

 1. De Donald duck actie van 6 nummers voor 15 euro bestaat op dit moment niet meer.
  ALthans via de link kom ik niet op deze deal terecht, alleen 10 nummers voor 30…..
  Is dit tijdelijk en komt de actie weer terug…???

 2. Hallo Carolien,

  De aanbieding is inderdaad afgelopen en ik heb de tekst dan ook direct gewijzigd. Dat de proefabonnement terugkomt ben ik wel zeker van, maar dit kan wel eventjes duren. Helaas zijn er op dit moment

  ook geen andere Donald Duck aanbiedingen beschikbaar. Excuses!

 3. Is toch geen actie 10 nummers voor €30,00. Los in de winkel kost het tijdschrift Donald duck €2,95 per keer / stuk.

  Wanneer komen jullie met een leuke actie als kennismaking proefabonnement??

 4. Hoi team van Donald Duck,

  Ik moet eerlijk zeggen, dat ik mij echt rot schrik van de hoge prijs van een abonnement. Dacht, ik doe een abonnementje voor mijn 2 kleinzoons, maar dat kost gewoon € 142. Geen haar op mijn hoofd, die eraan denkt, zoiets te doen.
  Waarom is het zo vreselijk duur?

 5. Hoi team Donald Duck,

  Leuk dat jullie acties hebben voor de DD. Mooi het prijsje van 2,75 om de abonnees te lokken. Ik dacht, mooi die prijs en dan sluit ik voor een jaar dit abonnement af voor mijn kleikind. Echter als je ff verder scrolt dan zie plotseling dat voor die prijs, 3 ja lees goed 3 jaar, een abonnement moet afsluiten. Geen haar op mijn hoofd die hier aan denkt. De prijs voor een abonnement is mij te duur. 2,75 voor een jaar is voor mij een mooi bedrag voor een abonnement van een jaar.

 6. Hallo Huub,
  Ik heb de aanbieding bekeken en de kosten zijn €2,75 per week voor 3 jaar, €3 per week voor 2 jaar en €3,25 per week voor 1 jaar. Hoe langer hoe Donald Duck afneemt, hoe hoger uw korting is.

 7. Jammer dat er inderdaad geen acties zijn met een looptijd van een half jaar. Ook wij wilden ons kleinkind een kortlopend abonnement geven. Maar deze “aanbiedingen “ voelen nep om je te verplichten een jaarabonnement of langer te bestellen.
  Teleurstellend voor kind en grootouders.

 8. Beste Jeanine,

  Bekijk eens onze Donald Duck categorie via deze pagina.
  Hier vindt u proefabonnementen van 4 weken, maar ook jaarabonnementen met korting. Succes!

 9. Beste team van Donald Duck
  Ook wij willen onze kleinkinderen een abonnement voor een half jaar geven, een jaarabonnement vinden we te duur, en geen proefabonnement van 4 weken, Is het misschien mogelijk om 6 maanden aan een gesloten een proefabonnement af te sluiten?

 10. Beste Maria. Helaas is een abonnement van 6 maanden nu niet beschikbaar. Wellicht dat deze aanbieding er nog aankomt, maar ik heb de actie het afgelopen jaar ook niet gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here