De Telegraaf 2 jaar voor 8,99 per week!

2
2537

Wil je 6 dagen per week De Telegraaf in de brievenbus ontvangen? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding! Zo ontvang je met deze aanbieding maar liefst 19% korting op je abonnement. Zo betaal je géén 11,08 maar 8,99 per week (= 19%). Je krijgt ook onbeperkt toegang tot de site en je ontvangt elke zaterdag VRIJ en VROUW magazine.

 • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen
 • De digitale krant, VROUW en VRIJ
 • Elke zaterdag VROUW-magazine en VRIJ als uitneembare katern
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat

Wij bieden tijdelijk geen aanbiedingen aan van De Telegraaf. Kies daarom voor het AD, Volkskrant of ga voor een proefabonnement.

2 REACTIES

 1. Jullie stellen:Wil je 6 dagen per week De Telegraaf in de brievenbus ontvangen? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding! Zo ontvang je met deze aanbieding maar liefst 63% korting op je abonnement. Zo betaal je géén 11,30 maar 4,36 per week (= 63%). Je krijgt ook onbeperkt toegang tot de site en je ontvangt elke zaterdag VRIJ en VROUW magazine.
  Echter de link geeft een ander bedrag!! En wel € 5,42 per week i.p.v. € 4,36
  Hoe zit het nu echt??

 2. Beste Driessen,

  Ik begrijp uw verwarring erg goed. Toen ik de aanbieding opende kwamen de prijzen inderdaad niet meer overeen. Nu heb ik begrepen dat De Telegraaf de abonnementsprijzen heeft gewijzigd. Dit betekent voor u dat de nieuwe prijzen zijn ingegaan. Nu heb ik ook even op de website van De Telegraaf gekeken (dubbele check), maar daar hanteren zij dezelfde prijzen. Dus €5,42 is het juiste bedrag.

  Excuses voor het ongemak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here