De Telegraaf Digitaal 1 jaar voor 1,99 p/w

10
5165

Wil je graag De Telegraaf digitaal lezen? Dit kan nu met een digitaal abonnement! Voor slechts een 8,62 euro per maand lees jij De Telegraaf 12 maanden lang met maar liefst 63% korting. Zo betaal je géén €23,79 maar tijdelijk slechts 8,62 per maand. De Telegraaf lees je o.a. op je telefoon, computer of tablet. Inclusief PREMIUM account met toegang tot premium artikelen en de app.

 • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen
 • Dagelijks de digitale krant
 • Digitale versie van VROUW & VRIJ

10 REACTIES

 1. ik heb een digitale abonnement en ontvang de krant op mijn smartphone.
  ik kan de krant NIET op mijn computer installeren. ( HP laptop )
  Wat nu ??

 2. Als ik een digitaal abonnemet neem op de Telegraaf kan ik die dan op de telefoon en op de tablet kijken.

 3. Goedemorgen. Ik wil een vriend voor zijn verjaardag een digitaal proefabonnement op DE Telegraaf van 1 of 2 maanden geven. Ik ben zelf abonnee op de papieren Telegraaf.
  A) Kan dat?
  B) Hoeveel kost dat?
  C) Houdt het automatisch op zonder verdere consequenties?
  In afwachting van uw antwoord,
  Met vriendelijke groet,
  R.P.M. Caspers.

 4. Helaas is dit niet mogelijk. Sinds De Telegraaf is overgenomen door het Belgische Mediahuis zijn proefabonnementen gestopt. Het kortst lopende abonnement betreft 1 jaar.

 5. Ik heb een abonnement op de Telegraaf digitaal nieuws en digi krant.
  Dit neemt 5 gb van mijn iPad ruimte in.
  Ook na downloaden van krant blijven alle oude kranten staan en deze kan ik niet verwijderen. U geeft aan automatisch verwijderen na 1-2…week, ook dat werkt niet.
  Heeft u hiervoor een oplossing.

 6. Hallo!

  Ik heb even gezocht naar een oplossing en kwam bij iemand terecht met hetzelfde probleem. De Telegraaf heeft hier een antwoord op gegeven. Ik wil u daarom adviseren om de volgende site te bezoeken; klik hier en bezoek de site.

 7. Ik betaal sinds jaar en dag €4.50 per mnd voor een digitaal abonnement.
  Ineens wordt deze prijs verhoogd naar €.13.00 per mnd.
  Wat is er aan de hand?

 8. Heeft u het dan over een Premium abonnement of wel digitaal? Een bedrag van €4,50 voor de digitale krant is wel heel voordelig en hebben wij nog niet gezien. Wellicht dat De Telegraaf de prijzen heeft gewijzigd voor bestaande klanten? U kunt hiervoor beter even contact opnemen met De Telegraaf. Deze digitale krant aanbieding is alleen voor nieuwe klanten.

  Verder heb ik even gekeken naar Premium. Deze kost voor bestaande klanten €3 per maand (52 weken * €3,00 / 12 maanden = €13 per maand). Ik gok dat u hiervoor een actie-abonnement heeft gehad en is dit misschien afgelopen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here