De Telegraaf Digitaal 3 jaar voor 8,62

4
3728

Lees je De Telegraaf graag vanaf je telefoon, laptop of tablet? Dan is de digitale krant wel wat voor jou! Je kunt dan kiezen voor een 1-jarige abonnement voor 8,62 euro per maand, maar je kan ook slim gebruik maken van deze Telegraaf aanbieding. Je ontvangt dan 3 jaar lang toegang tot de digitale krant voor slechts 8,62 euro per maand. Dit komt neer op een korting van maar liefst 63%.

Tijdelijk niet beschikbaar! Kies een andere regionale krant, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant of NRC. Onze beste aanbieding: 4 weken de krant voor 4 euro.

4 REACTIES

 1. Heden gesproken met Doña van klantenservice
  Heb 3 jarig contract gehad tot 22/01’22.
  Nu 1 jarig t/m 22/03’23
  Zag net op de site dat tegen het zelfde bedrag ( 7,66) dit ook voor 3 jaren geldt.
  Klantennummer is 4105923
  Kunt u dit nog veranderen in?

 2. Beste HJ Wedema,
  Zo te lezen heeft u contact gehad met De Telegraaf. De aanbiedingen op onze website zijn voor nieuwe klanten. U dient hiervoor echt weer bij de klantenservice te zijn. Daarbij kunt u aangeven dat u een scherpere prijs ziet voor nieuwe klanten. Wij gaan verder niet over wijzigingen/abonnementen.

 3. Zonder bericht ineens mijn abonnement duurder. Ik vindt het niet netjes dat je niet even een melding krijgt dat je huidige abonnement bijna ten einde is en of je wel wil of kan verlengen voor ook nog een duurdere prijs. Zo niet blij mee.

 4. Beste Siemons,
  Hiervoor moet u bij De Telegraaf zijn. Zij bepalen de prijzen en wij niet. Desalniettemin mogen zij niet zomaar uw abonnement verlengen. Als uw abonnement is afgelopen, dan zou u vervolgens maandelijks kunnen opzeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here