Bobo proefabonnement van 3 nummers

0
1317

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam tijdschrift voor je kind? Dan hebben we een geweldige aanbieding voor jou! Neem nu een proefabonnement op het kindertijdschrift Bobo en ontvang 3 nummers voor slechts 14,25 euro. En het beste van alles? Na de 3 nummers stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Bobo is een populair kindertijdschrift dat vol zit met avonturen, leuke verhalen en uitdagende puzzels. Het is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar en biedt een combinatie van entertainment en educatie.

Met Bobo kunnen kinderen op een speelse manier leren over letters, cijfers, kleuren en vormen. Het stimuleert hun taalontwikkeling, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Bovendien zorgt het voor urenlang plezier en vermaak.

Dit proefabonnement van 3 nummers is een perfecte manier om kennis te maken met Bobo en te ontdekken of het tijdschrift aansluit bij de interesses van je kind. Je ontvangt regelmatig nieuwe edities, boordevol avonturen en leuke puzzels, waardoor elke keer weer een nieuw lees- en speelmoment ontstaat.

Nu niet beschikbaar. Bekijk ons actuele aanbod van Bobo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here