Het Algemeen Dagblad 1 jaar met 37% korting

2
4917

Wil je een abonnement nemen op het Algemeen Dagblad? Dan maak je natuurlijk gebruik van een aanbieding op Aanbieding.nl. Zo ontvang je met deze actie maar liefst 37% korting op je abonnement. Dit komt neer op 6,50 per week in plaats van 10,38. Uiteraard met toegang tot de digitale krant. Ook verkrijgbaar in 2- en 3 jaar met meer korting. 

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant

2 REACTIES

 1. Hoe kan het zijn dat ik voor mijn AD abonnement 98,50 betaal voor 77 nummers, terwijl de (net als ik) AOW’ers om mij heen er slechts 18,50 per maand voor hoeven te betalen. Dat wil ik ook graag, want ik overweeg eigenlijk mijn abonnement te stoppen, omdat alles voor ons AOW’ers alleen maar duurder wordt en ik de krant eigenlijk niet meer betalen!
  Graag jullie commentaar.

 2. Beset K. Braun,

  Dat is nogal een groot verschil inderdaad! Wij van Aanbieding.nl hebben hier echter weinig invloed op. Wel weet ik dat nieuwe klanten vaak voordeliger uit zijn. Wellicht kunt u uw abonnement opzeggen en daarna weer aanvragen? U kunt dit wellicht ook met het Algemeen Dagblad Klantenservice bespreken? Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u gerust een mail sturen naar info@aanbieding.nl.

  Met vriendelijke groet,
  Harry team Aanbieding.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here