Aanbiedingen voor ZZP’ers

0
408

Als je een bedrijf begint, dan wil je natuurlijk direct aan de slag. Toch zijn er aantal zaken die je moet regelen zoals een logo, website, boekhouding en rekening. In dit artikel helpen wij jou op weg met de beste aanbiedingen voor zzp’ers. Zo kun jij een goedkope start maken met jouw eenmanszaak/bedrijf.

Goedkope logo’s vanaf €25

Het maken van een logo kan je zo duur maken als je zelf wilt. Als je een extern bedrijf gaat inhuren voor het ontwerpen van een logo, dan zullen de kosten flink oplopen. Dit kan natuurlijk veel goedkoper. Je hebt geen Photoshop of Illustrator nodig, maar enkel een internetverbinding. Zo kun je eenvoudig een logo ontwerpen vanaf €25 tot maximaal €200. Het enige wat je nodig hebt is een creditcard of paypal account. Via Logogenie kun je namelijk in een paar klikken een logo ontwerpen. Dit kun je helemaal zelf doen zonder al te veel poespas. Wil je de volledige rechten kopen op het icoontje dat je gaat gebruiken? Dan kost dit je slechts $144. De logo zelf kost je slechts $24,90. De vector formaten kosten verder slechts $14,40. Hiermee kun je zelf wijzigen aanbrengen.

Zakelijk rekening via KNAB

Ondanks dat je met een eenmanszaak privé aansprakelijk bent is het wel handig om een aparte rekening te openen voor je zakelijke betalingen. Zo kun je eenvoudig privé en zakelijke betalingen gescheiden houden. Dit maakt het bijhouden van de boekhouding ook fijner. Bij KNAB heb je al een zakelijke rekening voor €6 per maand met 1000 gratis transacties. Je ontvangt het eerste jaar dan ook nog eens 50% korting (= €3) + €50 overstapbonus. Het openen van een rekening is erg eenvoudig. KNAB is veruit de goedkoopste zakelijke rekening voor ZZP’ers. Open hier een zakelijke rekening bij KNAB.

Je eigen website

Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk ook een website. Heb je nog geen website? Dan kan jij binnen 1 dag een geweldige website in WordPress bouwen. Dit kan je namelijk helemaal zelf! Via Themeforest koop je voor $40-$70 een complete website/template die je naar eigen wensen kunt vormgeven. De templates worden geleverd met uitgebreide documentatie. Het installeren van WordPress gaat eenvoudig in een paar stappen via je hostingpartij. Meer hierover vind je hieronder.

Goedkope en betrouwbare hosting

De kosten van een hostingpartij kunnen flink oplopen afhankelijk van je doel. Hoe meer bezoekers je op je website krijgt, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarom kijken wij hier naar de prijs/kwaliteit verhouding. Je wilt immers niet te veel besparen op je hostingpakket. Hoe beter je server is, hoe beter je vindbaar bent in Google.

Voor goedkope hosting uit Nederland adviseren wij als eerst Neostrada. Het registreren van een domeinnaam en hostingpakket is voordelig. Daarnaast kun je in een paar klikken WordPress installeren. Ook bieden zij een goede support aan. Dit is ideaal voor de starter met mogelijkheden tot groei.

Onze voorkeur gaat uit naar Siteground. Dit is een internationale hostingparij met een server in Nederland. Zij zijn iets duurder, maar bieden een geweldige service en kwaliteit aan. Ga je dus een online bedrijf starten, dan zou ik gaan voor Siteground. Ook beiden zij een eigen cache-plugin aan om de snelheid van je website te verbeteren. Is je website puur een visitekaartje voor je doelgroep, dan kun je beter voor de goedkopere Neostrada gaan.

Gratis boekhouden tot 15 maanden

Via E-boekhouden krijg je tot wel 15 maanden gratis een boekhoudpakket met facturatiemodule. Zo kan je eenvoudig facturen maken en je boekhouding bijhouden. De 15 maanden gaan in vanaf het moment dat je bij de KVK geregistreerd staat. De eerste 15 maanden van je onderneming zijn dus helemaal gratis. E-boekhouden ziet er niet heel ‘fancy’ uit, maar het is wel een compleet en goedkoop pakket. Ideaal voor starters! Tip: E-boekhouden kun je koppelen aan je KNAB rekening.

Telefoon en internet

Gebruik je een telefoon van de zaak? Of ben je op zoek naar voordelig zakelijk internet? Vergelijk dan de verschillende pakketten! Bij GSMWEB kun je terecht voor alle zakelijke telefoonabonnement. Bij de Breedbandwinkel kun je terecht voor zakelijk internet. De prijzen verschillen nogal, dus het is zeker de moeite waard. Let op: zakelijk internet is niet verplicht en kan je ook privé houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here