50% korting op de ANWB Visa Gold Card

0
262

De ANWB Visa Gold Card kent een aantal voordelen zoals een eigen risico verzekering van €1.500 bij het huren van een auto, aankoopverzekering tot 365 dagen en een bestedingslimiet tot €5.000. Ook ontvang je €2.000 noodgeld als je op reis bent. Je kan deze ANWB Visa Gold Card aanvragen als je ANWB lid bent. Nu met 25% korting verkrijgbaar via deze aanbieding. Een Visa creditcard is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard. De voordelen:

  1. Wereldwijd betaalgemak: Met de ANWB Visa Gold Card kun je overal ter wereld veilig en gemakkelijk betalen en geld opnemen.
  2. Handige reisverzekeringen: De creditcard biedt verschillende reisverzekeringen, zoals een reisongevallenverzekering, reisvertragingsverzekering en bagageverzekering.
  3. Extra voordelen: Met de ANWB Visa Gold Card profiteer je van extra voordelen, waaronder korting op reis- en vrijetijdsartikelen bij de ANWB winkels en webshop, en een hogere bestedingslimiet.
  4. ANWB-ledenvoordeel: Je spaart automatisch voor ANWB-ledenvoordeel, waarmee je leuke kortingen kunt krijgen op ANWB producten en diensten.
  5. Betrouwbaarheid en veiligheid: ANWB Visa Gold Card is een betrouwbare en veilige creditcard met uitgebreide fraudepreventie- en veiligheidsmaatregelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here