4 weken de krant voor €4 + stopt automatisch!

15
11397

Met deze kranten aanbieding ontvang je 4 weken lang je favoriete krant in huis voor slechts €4! Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Zo kan je met 90% korting je favoriete krant lezen. Met de krant blijf je altijd op de hoogte. Voor dezelfde prijs kan je ook kiezen voor 6 weken de weekendkrant of 8 weken de digitale krant.

15 REACTIES

 1. Beste JFde Doelder,

  Heeft u een bevestiging ontvangen? De meeste aanvragen worden 1x per week verstuurd. Indien u langer wacht hoor ik dit graag via info@aanbieding.nl. Dan kunnen wij kijken of uw aanvragen goed is binnengekomen.

  MVG, Harry

 2. Ik zou graag de krant willen bestellen voor €4.00 voor 4 weken maar kan ik ook zo overmaken naar rekening nummer. Alvast bedankt voor de moeite Gr monique eichelsheim Leuvensbroek 2025 6546 XP Nijmegen

 3. Ik zou graag de krant willen bestellen voor €4.00 voor 4 weken maar kan ik ook zo overmaken naar rekening nummer. Alvast bedankt voor de moeite Gr monique

 4. Hallo Monique,

  Dat is helaas niet mogelijk. De Persgroep (aanbieder van de krant) heeft het gehele proces geautomatiseerd. Een extra handeling bij de administratie zorgt ervoor dat een proefabonnement te veel geld voor ze kost. Je kunt het natuurlijk altijd proberen via de klantenservice van de betreffende krant onder de motto ‘Nee heb je, ja kun je krijgen’. Als het wel is gelukt laat dit dan even weten zodat andere het ook kunnen proberen. Groetjes en succes!

 5. Ik heb de krant 16 dec besteld voor 4 wk voor 4 euro. Ik heb nog geen bevestiging gehad.
  Klopt dat moet ik ng ff geduld hebben?

 6. Hallo Corrie,
  U hoort eigenlijk wel een bevestiging te krijgen. Heeft u al in uw spamfolder gekeken? Welke krant heeft u gekozen? Dan kan ik voor u de contactgegevens erbij halen. Verder klopt het wel dat het verwerken van de gegevens maximaal 10 werkdagen in beslag neemt.

 7. Ik heb ook zojuist een bestelling gedaan voor 4wkn inclusief nadien verlenging voor een jaar maar ik heb ook geen bevestiging.

 8. Dat is vreemd. Heeft u al in uw spamfolder gekeken? Het aanbod is geldig wanneer u de afgelopen 6 maanden niet eerder een proefabonnement op de krant heeft genomen. Indien dit niet geval is, dan zou het moeten werken! U kunt echter ook even contact opnemen met de Volkskrant zelf als u zeker wilt zijn.

 9. Hallo Kristel,

  De aanbieding is nog wel een tijdje geldig, maar een einddatum is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here