De Telegraaf 3 jaar compleet voor 4,27 p/w

14
2882

Wil je graag 6 keer per week De Telegraaf in de brievenbus ontvangen en de krant digitaal kunnen inzien? Dan kan je het beste kiezen voor deze aanbieding. Je ontvangt dan 3 jaar lang De Telegraaf zowel fysiek als digitaal met maar liefst 53% korting. Zo betaal je slechts 4,27 per week in plaats van €9,23! Vind je 3 jaar te lang? De Telegraaf voor 1 jaar kost je slechts 24,50 per maand.

14 REACTIES

 1. Ik probeer “De Telegraaf 3 jaar compleet voor 4,85 p/w” te activeren doch krijg dan een heel ander contract te zien. (1 jaar voor € 6,= p/w) en dat wil ik niet. Hoe kan dat?

 2. Waar is de aanbieding van de Telegraaf van €18.50 per maand voor 3 jaar vast .voor nieuwe abonnees.

 3. Waar is de aanbieding van de Telegraaf van €18.50 per maand voor nieuwe abonnees? Voor 3. Jaar vast .die wil ik wel anders niet.

 4. Beste Jan, Helaas heeft De Telegraaf besloten de prijzen aan te passen voor alle abonnementen. Ze hebben dan ook de korting teruggeschroefd. De aanbieding is nu €21 per maand. Hier kan ik helaas niets aan veranderen + dit gaat binnenkort ook niet veranderen. Excuses voor het ongemak. Groeten Harry!

 5. Beste Jan,
  Vandaag heeft De Telegraaf de prijzen weer verlaagd. U krijgt nu dus korting op De Telegraaf!

 6. ik heb net m’n abonnement van 37 euro/ mnd ( 444 per jaar ) opgezegd ! . laatste dag van levering begin/november.
  heb de krant reeds meer dan 35 jaar. telefoniste wilde abonnement niet omzetten naar (momenteel) 4,27 euro per week (212,04 /jaar) (aanbieding op dit moment voor 3 jaar)
  ze zij niet erg goed voor de vaste klanten !

 7. Dit horen wij inderdaad vaker. Ze verliezen hiermee alleen maar klanten, maar je kan later altijd nog opnieuw een abonnement afsluiten met de korting.

 8. €4,27 is alleen voor nieuwe abonnees, gaf de medewerkster aan. Ik lees al ruim 40 jaar de Telegraaf, maar mag ook geen gebruik maken van deze aanbieding. Per 14-11-2020 loopt mijn contract af. Pas na 2 jaar mag ik hiervan gebruik maken. Welke aanbieding kan ik verwachten?

 9. Beste Frank,
  In dat geval kunt u misschien overstappen naar een andere krant zoals het AD of Volkskrant? Telegraaf doet vaak erg moeilijk over kortingen. Het is daarnaast ook lang geleden dat ze een scherpe proefabonnement hadden.

 10. Heb nu jaarabonnement Telegraaf tot 20-04-2021; kan ik dit tussentijds omzetten naar 3 jaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here