De Telegraaf 3 jaar compleet voor 8,99 p/w

28
7371

Wil je graag 6 keer per week De Telegraaf in de brievenbus ontvangen en de krant digitaal kunnen inzien? Dan kan je het beste kiezen voor deze aanbieding. Je ontvangt dan 3 jaar lang De Telegraaf zowel fysiek als digitaal met maar liefst 19% korting. Zo betaal je slechts 8,99 per week in plaats van €11,08! Vind je 3 jaar te lang? De Telegraaf voor 1 jaar is dan een optie.

 • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen
 • De digitale krant, VROUW en VRIJ
 • Elke zaterdag VROUW-magazine en VRIJ als uitneembare katern
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat

Tijdelijk niet beschikbaar! Kies een andere regionale krant, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant of NRC. Onze beste aanbieding: 4 weken de krant voor 4 euro.

28 REACTIES

 1. Ik probeer “De Telegraaf 3 jaar compleet voor 4,85 p/w” te activeren doch krijg dan een heel ander contract te zien. (1 jaar voor € 6,= p/w) en dat wil ik niet. Hoe kan dat?

 2. Waar is de aanbieding van de Telegraaf van €18.50 per maand voor 3 jaar vast .voor nieuwe abonnees.

 3. Waar is de aanbieding van de Telegraaf van €18.50 per maand voor nieuwe abonnees? Voor 3. Jaar vast .die wil ik wel anders niet.

 4. Beste Jan, Helaas heeft De Telegraaf besloten de prijzen aan te passen voor alle abonnementen. Ze hebben dan ook de korting teruggeschroefd. De aanbieding is nu €21 per maand. Hier kan ik helaas niets aan veranderen + dit gaat binnenkort ook niet veranderen. Excuses voor het ongemak. Groeten Harry!

 5. Beste Jan,
  Vandaag heeft De Telegraaf de prijzen weer verlaagd. U krijgt nu dus korting op De Telegraaf!

 6. ik heb net m’n abonnement van 37 euro/ mnd ( 444 per jaar ) opgezegd ! . laatste dag van levering begin/november.
  heb de krant reeds meer dan 35 jaar. telefoniste wilde abonnement niet omzetten naar (momenteel) 4,27 euro per week (212,04 /jaar) (aanbieding op dit moment voor 3 jaar)
  ze zij niet erg goed voor de vaste klanten !

 7. Dit horen wij inderdaad vaker. Ze verliezen hiermee alleen maar klanten, maar je kan later altijd nog opnieuw een abonnement afsluiten met de korting.

 8. €4,27 is alleen voor nieuwe abonnees, gaf de medewerkster aan. Ik lees al ruim 40 jaar de Telegraaf, maar mag ook geen gebruik maken van deze aanbieding. Per 14-11-2020 loopt mijn contract af. Pas na 2 jaar mag ik hiervan gebruik maken. Welke aanbieding kan ik verwachten?

 9. Beste Frank,
  In dat geval kunt u misschien overstappen naar een andere krant zoals het AD of Volkskrant? Telegraaf doet vaak erg moeilijk over kortingen. Het is daarnaast ook lang geleden dat ze een scherpe proefabonnement hadden.

 10. Net gebeld met klantenservice wilde gebruik maken van de aanbieding van 18.50 per mnd al vele jaren klant bij de Telegraaf maar nee hoor kon niet.W voor 24,50 en dan maakte ze al een uitzondering🙄Toen ik vertelde dat ik het wilde stoppen zei de telefoniste moet jij weten 🙈niet normaal dit voor trouwe klanten

 11. Hallo Elma,
  Dit hebben wij vaker gehoord! Het schijnt dat deze prijzen erg scherp zijn voor nieuwe klanten, maar bestaande klanten worden de dupe. Wellicht is het interessant om een nieuwe abonnement af te sluiten, pas na het opzeggen van uw huidige abonnement.

 12. Waar kan ik de aanbieding vinden van 3 jaar lang abonnement op de Telegraaf voor €18,50.
  Zie alleen maar dat het per jaar kan.

 13. Beste Henny,

  Eigenlijk ben je 3 dagen te laat. Sinds 3 dagen bieden wij enkel nog de 1-jarig abonnementen aan. De link is daarom aangepast. Wij zullen dit vermelden in de aanbieding.

 14. Mijn abonnement loopt tot 04-04-2022 Heb 01-02-2022 gebeld om deze te verlengen voor 3 jaar voor €18,50 mij werd aangeraden om nog een maand te wachten met verlengen, nu merk ik dat dit niet meer kan Zie op de site dat hij nog aangeboden wordt voor €18,50 . Ik was er op tijd bij om dit te verlengen met vriendelijke groet

 15. Beste mevrouw Pieper,
  Ik heb geen idee wie u geadviseerd heeft om te wachten, maar de aanbieding is er helaas niet meer. Wij zijn bezig om de 3-jarige abonnementen terug te krijgen. U kunt daarom beter even van de klantenservice van De Telegraaf bellen om te vragen naar de mogelijkheden.

 16. U bied uw krant aan voor 3 jaar en voor € 5.65 per week. Dan staat er vervolgens dat het maar voor 1 jaar geldt. Dit noem ik dus misleidend en verre van eerlijk. als u schrijft 3 jaar laat het dan ook 3 jaar zijn.
  Ik hoop van u te mogen horen dat ik dus de KRANT mag lezen 3 jaar lang voor het bovengenoemde bedrag.
  Mvg Binie

 17. Beste J. Medaets,

  Wij hebben altijd 3-jarige abonnementen aangeboden, maar daar is De Telegraaf voor nu mee gestopt. Wij krijgen echter nog veel bezoek op de pagina en daarom hebben wij besloten de actie te laten staan en de tekst aan te passen. Stiekem hopen wij gewoon dat de 3-jarige abonnementen terugkomen. Daar hebben wij echter geen invloed op.

  Met vriendelijke groet,
  Harry

 18. Ik heb helaas de Telegraaf moeten opzeggen. 39 euro is voor mij te duur. Kan geen gebruik maken van een aanbieding. Hoe lang moet ik wachten tot ik gebruik kan maken van aanbiedingen van de Telegraaf. Groet Rick.

 19. Hallo Rick,
  Dat kan wel 6 maanden duren. Ik weet niet of er andere personen op uw adres wonen? Anders kunt u misschien een aanvraag doen met andere NAW gegevens (wacht dan wel een maandje). Anders zou ik het Algemeen Dagblad adviseren (bekijk deze pagina). Het AD is namelijk de 2e grootste krant van ons land.

 20. graag zou i khet willen afsluiten voor 3 jaar echter dit lukt niet.
  kan maar voor een jaar.
  kan dit ook aangepast.

 21. De Telegraaf biedt op dit moment alleen 1-jarige abonnementen aan. Wij hopen dat dit in de toekomst gaat veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here