1 jaar VI aanbieding met 16% korting op je abonnement

2
779

Ontvang wekelijks VI in huis met maar liefst 16% korting. Je ontvangt dan wekelijks het grootste voetbalblad in huis voor een zeer scherpe prijs. Met VI blijf je op de hoogte van het allerlaatste voetbalnieuws, achtergrondverhalen en talloze reportages. Je betaalt €18 per maand, inclusief VI PRO.

2 REACTIES

  1. Hoi, ik ben wel geïnteresseerd in deze bovenstaande aanbieding. Ik citeer uit de tekst: Ontvang wekelijks VI in huis met maar liefst 39% korting. (…) Je betaalt slechts €25 per kwartaal. 25 per kwartaal, dat betekent 100 per jaar, 200 voor twee jaar. Dus ik klik op ‘Bekijk aanbieding’. En voordat ik enthousiast mijn gegevens invul, lees ik “k wil Voetbal International lezen voor maar 16,- per maand. Ik profiteer 2 jaar van 26% korting!” 16 euro per maand maal 24 maanden = 384 euro. Bijna het dubbele van de 200 per jaar. Dus wat is het nou?

  2. Hoi Esther,

    Ik heb al gereageerd op uw e-mail, maar nog even voor de duidelijkheid. De teksten en afbeeldingen zijn aangepast aangezien de aanbieding onverwachts is veranderd. De prijzen en kortingen kloppen nu weer.

    Excuses voor het ongemak!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here